El parany a Guardiola

El tècnic de Sant Pedor no concedeix entrevistes; però amb motiu del centenari del Berscia italià, en el qual se li feia un video per un DVD el qual sería publicat, amb ànim de lucre, per a que els seguidors el compresin.

El tècnic va acosar de confiansa, i és va anar acomodant tal i com avançava el transcurs de l'entrevista. El periodista va ser un hipòcrita i un aprofitat, no hi han altres paraules per descriure'l. Aquest li va preguntar per els seus assumptes personals amb el club barcelonista. Guardiola no es va "rajar" i ho explica, tot s'ha de dir, amb prudència.

En Pep va declarar que "crec que el meu temps aquí al Barcelona s'està acabant. Estic bé aquí, però en un club com aquest no et pots quedar durant molt temps".

Desprès d'aquestes paraules, el periodista de la RAI és va comprometre amb Guardiola a què les frases sobre el futur indecís del tècnic culé. Ell ja sabia que si aquelles frases surtien a llum prendrien molta importància.

I si, han pres molta importància... i si, també, han surtit a la llum. El periodista Piergiorgio Severini diu què ell va imposar-se a l'hora de publicar-les, però de cap manera la RAI va acceptar.

La meva conclusió és: si "tant" va insistir en que no és fessin publiques les imatges, per què no les va borrar abans, quan ja sabia què si ho ensenyava als directius de la RAI ho farien públic? El més coherent què es pot pensar en aquest moments es què aquest periodista ho ha entregat i obtindrà alguna compensació econòmica. Perquè ademès, si no volia que fossin publicades, per què li ho pregunta?

Aquesta noticia l'hi ha vingut de perles a la campanya madridista, la "Caverna mediàtica", que ja prediu un fi de cicle...

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Diaris Cules Design by Insight © 2009